23 Temmuz 2010 Cuma


bundan önce de konut projeleri hakkinda bildiklerimizi sizlerle paylasmistik. bu sektörde yillandir hizmet veren bir sirket de konut projeleri. konut projeleri tarzi ürünleri bu kurumdan temin edebilirsiniz.


Bu yıl 40'ıncı yaşını kutlayan Domsan, gelişen ve değişen teknolojiye uyumu geleneksellik ile birleştiren keyifli mutfaklara imza atıyor.

Mutfak konforunu ve yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan Domsan, modernliği ve şıklığı yanı sıra, yenilikçi tasarımlarıyla farklılığı fark ettiren mutfaklara sahip olmayı sağlıyor.

Sürekli değişen müşteri istek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla en son teknolojik gelişmeleri takip eden Domsan, öncü ve yaratıcı tasarımlarla kendini sürekli yeniliyor, her zevke her bütçeye uygun mutfaklar sunuyor.

Ayda 1400 takım mutfak üretim kapasitesi bulunan Domsan, 987 modül, 23 model ve 68 tip kapak ile çok geniş ürün seçenekleri ile mutfak tüketicilerine sınırsız tasarım seçenekleri sunuyor.

Toplu konut projelerinin en deneyimli mutfak markası olan Domsan, toplu konut projeleri ile yurtiçi ve yurtdışında yüzlerce projedeki üstün performansı, güvenirliği ve yönetim anlayışıyla, 40 yıldır Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerinin en çok tercih ettikleri mutfak markası olarak nitelendiriliyor.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 18:31
Categories: Etiketler:

 

0 yorum:

 
>